Overnatting

 

Det store stabburet har 2 leiligheter, hver med 6 senger.

Det store stabburet ligger idyllisk til på gårdstunet til Fallet Nordre. Stabburet har 2 leiligheter fordelt på 2 etasjer. Begge leilighetene har 3 soverom og 6 senger. Fullt utstyrt kjøkken, stue med sofakrok og TV, bad og WC.
Priser: 900,- pr. døgn. Sluttrengjøring: 400,- pr. leilighet. Med hund: 600,- pr. leilighet.  For grupper med 4 voksne eller flere i hver leilighet kommer et tillegg på kr. 100,- pr. person pr. døgn.

 

Eldhuset har en dobbelseng og sitteplass for 2. Du finner en kjøkkenkrok med hybelkomfyr og kjøleskap. Dusj/WC i sanitæranlegg på tunet.
Priser: 500,- pr. døgn. Sluttrengjøring: 200,-

 


Sveastugu har 2 soverom med totalt 4 sengeplasser. Stue og kjøkkenkrok med hybelkomfyr og kjøleskap. Det er ikke innlagt vann, men det er sommervann og mulighet for dusj. Hytta har Cinderella forbrenningsdo. I tillegg er det mulig å benytte wc/dusj i sanitæranlegget på tunet.
Priser: 750,- pr. døgn. Sluttrengjøring: 400,-. Med hund: 600,-

 

Smiuhaugen ligger på øvre del av tunet med sengeplass til totalt 6 fordelt på 3 soverom med køyesenger. Stue med spiseplass og kjøkkenkrok hvor det er hybelkomfyr og kjøleskap. Hytta har ikke innlagt vann. 
Det er utedo, men for den som ønsker er det dusj/wc i sanitæranlegg på tunet. 
Priser: 750,- pr. døgn. Sluttrengjøring: 400,- Med hund: 600,-

 

Annekset er et lite stabbur med sengeplass for 2 i enkeltsenger. Soveplass i 2.etg og lite kjøkken med spiseplass nede. Hybelkomfyr og kjøleskap. 
Det er utedo ved hytta, men også mulighet for dusj/wc i sanitæranlegg nede på tunet. 
Priser: 500,- pr. døgn. Sluttrengjøring 200,-

 

Bildegalleri overnatting: