Ting å gjøre

Rondane
Foto: Andreas Trøite

Som gjest på Fallet Nordre har du tilgang til en lang rekke aktivitetstilbud og severdigheter på og i umiddelbar nærhet av gården:

Fotturer
Fallet Nordre ligger ved inngangen til naturskjønne Grimsdalen nordøst i Rondane. Stedet er dermed et ideelt utgangspunkt for korte dagsturer eller lange vandreturer i Rondane. Området har mange merkede og umerkede stier og løyper, både sommer og vinter. Dersom du ønsker å bestige høye fjelltopper finnes det nærmere 15 topper på over 2.000 meter i Rondane og i Snøhettaområdet.

Fiske
Du kan fiske ørret i Grimsa, ca. 500 meter fra gården, eller i den vakre , brusende Fallfossen. Langtjønna er et privat fiskevann i Dørålen som kan nåes ved en halvtimes biltur, alternativt ved en fin fottur på halvannen time.

Elvesport
Området har flere elver som er ypperlig egnet for familieturer med kano, eller mer krevende elvestrekninger for viderekommende kajakkpadlere.

Fjellklatring
Ved Fallfossen bare 15 minutters gange fra Fallet Nordre ligger et fint sportsklatrefelt som er populært i sommersesongen.

Sykkel
Tour de Dovre er en fantastisk sykkelrute som tar deg gjennom det vakre landskapet i Dovrefjell, Folldal og Rondane. Fallet Nordre er et populært overnattingssted for syklister som ønsker å restituere i naturskjønne omgivelser.